Home / Sallandcentraal / Nieuwe cursus vogelzang bij IVN Raalte

Nieuwe cursus vogelzang bij IVN Raalte

RAALTE – Zodra de koolmees zijn ‘fietspompgeluidje’ laat horen en de merel een uur voor zonsopgang weer luidkeels begint te zingen, weet je: het is weer tijd voor de cursus vogelzang van IVN Raalte. Net als in voorgaande jaren worden belangstellenden in de gelegenheid gesteld om onder deskundige leiding van IVN-gidsen in het voorjaar de natuur in te gaan en te leren hoe onze vogels zingen en zich gedragen.

In 2020 worden de cursussen gehouden gedurende zes weken op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen. De wandelingen beginnen altijd om 9 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Ze vinden plaats op diverse locaties, binnen een straal van zo’n twaalf kilometer rondom Raalte. De eerste cursusdag zijn in de week van 17 maart. Het maximaal aantal deelnemers per groep bedraagt vijftien personen. Na de zes weken cursus wordt er nog één extra avondwandeling (aanvang 19.00 uur) georganiseerd. De kosten bedragen 15 euro per persoon. IVN-leden betalen 7,50 euro. Opgeven, onder vermelding van de voorkeursdag, kan tot 15 februari bij Louis Slurink: louisslurink746@gmail.com of 0572-392124.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.