Mevrouw Thoben wint een jaar gratis bloemen

WIJHE – Mevrouw Thoben heeft de hoofdprijs gewonnen van de december-stempelactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe. Zij krijgt één jaar lang gratis bloemen ter waarde van 350 euro.

Thomas Vloedgraven van Vloedgaven Bloemen & Wonen overhandigde haar de eerste bos. Onder het genot van een drankje werden op zaterdag 28 december eveneens de overige 35 prijzen uitgereikt. Ook bij twee tussentijdse trekkingen waren al twintig deelnemers met een prijs verblijd.
De stempelactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe blijft onverminderd populair. Ieder jaar kunnen klanten van het winkelgebied vanaf de aankomst van Sinterklaas tot Kerst stempels sparen bij de deelnemende winkeliers.
De volledige lijst met winnaars: 1. Thoben, 2. T. Strijdveen, 3. K. Schoenaker, 4. B. ter Bruggen, 5. T. Hollegien, 6. Stoel, 7. Familie Gol, 8. H.J. Willemsen, 9. Blankvoort, 10. H. Pap, 11. W. ten Klooster, 12. T. van de Brink, 13. J. Derksen, 14. Familie van Duren, 15. Familie Koops, 16. R. Nijboer, 17. Alfrink, 18. T. Koldewijn, 19. A. Heurink, 20. J. Scholten, 21. E. Hogeboom, 22. Jonkman, 23. De Ram, 24. A. Jansen, 25. Familie Koerhuis, 26. J. van Wijhe, 27. A. Weemink, 28. M. Elshof, 29. D. Roest, 30. D. Logtenberg, 31. Middelkamp, 32, D. Blom, 33. D.J. Vrielink, 34. Bruggeman, 35. Familie van Heukelum, 36. M. van den Berg. Met alle prijswinnaars wordt telefonisch contact opgenomen.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.