Maxilia

(Ingezonden mededeling)

Relatiegeschenken geven met een goed gevoel

Het geven van relatiegeschenken doe je altijd al met een goed gevoel, want het is de bedoeling dat mensen een lach op hun gezicht krijgen bij het krijgen van jouw geschenk. Een relatiegeschenk geven met een goed gevoel dat je iets bijdraagt aan de wereld en aan de toekomst, dat maakt heel veel mensen tegelijkertijd blij! Er zijn steeds meer relatiegeschenkenshops die meedenken in hoe bedrijven nog meer een steentje kunnen bijdragen als het gaat om duurzaamheid.

Duurzame relatiegeschenken

Steeds meer bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een goede wereld. Duurzame relatiegeschenken zijn dan ook zeer populair. Bij duurzame relatiegeschenken moet je denken aan relatiegeschenken van hout, karton, papier, katoen, jute, afbreekbaar materiaal en zelfs stro en bamboe. Ook zijn er vele gadgets die eco vriendelijk zijn doordat het oplaad aan de zon. Er zijn ook eco pennen, notitieboekjes, koffiebekers, zadelhoezen, tasjes en tandenborstels van kurk, hout en gerecycled papier. Bij heel veel relatiegeschenkenshops kun je zelfs kiezen voor een CO2 vriendelijke verzending. Staat duurzaamheid bij jouw bedrijf hoog in het vaandel? Verdiep je dan goed in de verschillende aanbieders van relatiegeschenken en wat zij doen aan duurzaamheid.

Relatiegeschenken gekoppeld aan goed doel

Bedrijven die een stukje willen bijdragen aan een betere wereld, doen er ook goed aan om relatiegeschenken te geven die gekoppeld zijn aan een goed doel. Zo zijn er initiatieven om bermen te bezaaien met bloemen, geef je relaties dan een zakje met bloemenzaadjes. Of ga voor het planten van bomen. Koop je relatiegeschenken via een goed doel, zodat een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Je kunt ook relaties op de hoogte stellen van het feit dat je dit jaar niets doet aan relaties, maar dat je wel bijdraagt aan een betere toekomst voor de wereld door een x bedrag te doneren aan dat ene goede doel. Zorg dan wel dat het goede doel ook past bij de kernwaarden van jouw bedrijf.

Als member bijdragen aan een betere toekomst

Bij sommige webshops is het mogelijk om je aan te melden als member en dan van voordelen gebruik te kunnen maken die de webshop aanbiedt. Bij een webshop voor relatiegeschenken als Maxilia, is het ook mogelijk om member te worden. Naast korting, een gepersonaliseerd account, de mogelijkheid om mee te denken in verbeteringen en vaste prijzen, is er ook het voordeel dat er bij iedere order van een member een boom in Afrika geplant wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.