Home / Sallandcentraal / Maak kennis met Dru-yoga en Dru-meditatie

Maak kennis met Dru-yoga en Dru-meditatie

RAALTE – Op zondag 2 februari tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen belangstellenden kennismaken met meditatie en yoga onder leiding van Dick Kocken in het stilte- en bezinningscentrum in Raalte. Kocken, woonachtig op de Elshof, geeft al bijna twintig jaar Dru-yoga en meer dan tien jaar Dru-meditatie. In Dru-yoga en Dru-meditatie doe je aandachtige, langzame bewegingen ondersteund door de adem. Drukte, gedoe en stress vallen weg. Het stilte- en bezinningscentrum bevindt zich in de oude synagoge aan de Stationsstraat 21 in Raalte.

 

Lees ook

Carolien Jonkman: Heb ik het virus (gehad)?

Ongerust belde ze me op of ik advies kon geven. Ze was heel erg ziek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.