Home / Algemeen / Luca en Siel geven beleving aan 75 jaar vrijheid op nieuwjaarsreceptie Olst-Wijhe
.

Luca en Siel geven beleving aan 75 jaar vrijheid op nieuwjaarsreceptie Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Olst-Wijhe kreeg dinsdagavond extra kleur dankzij Luca en Siel, leerlingen van de drama-opleiding van de Capellenborg in Wijhe. Ze raakten de aanwezigen met een kort optreden.

De twee vertelden, onder leiding van hun docent Jolmer Versteeg, mooie verhalen uit dagboeken van meisjes die de bezetting en ook de bevrijding beleefden.

Burgemeester Ton Strien zette kracht bij de woorden van Luca en Siel. Hij blikte terug op het verleden, maar keek ook vooruit waarbij hij stilstond bij de vele activiteiten die dit jaar in de gemeente georganiseerd worden. Deze staan allemaal in het teken van 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe. Alle activiteiten staan op www.olst-wijhe.nl/75jaarvrijheid.

Dit jaar was bij de drukbezochte nieuwjaarsreceptie ook de Commissaris van de Koning, Andries Heidema, aanwezig. Hij koos bewust voor deze bijeenkomst vanwege het bijzondere thema: 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.