Lokaal FNV Salland helpt bij belastingaangiftes

RAALTE/HEINO – Lokaal FNV Salland helpt zijn leden ook dit jaar weer bij de belastingaangifte en het aanvragen en wijzigen van zorg- en huurtoeslagen. Leden die hiervan gebruik willen maken, dienen zich vooraf aan te melden. Dat kan vanaf 3 februari via staging2.afspraakmakenfnv.nl of staging2.fnv.nl/belastingservice. Het lidnummer – weergegeven op de ledenpas – is hierbij noodzakelijk. FNV-leden zonder internet kunnen vanaf 3 februari een afspraak maken via FNV Contact op nummer 088-3680368. Ook daarbij is het lidnummer nodig.

Raalter leden die niet over internet beschikken en wel een afspraak willen maken, kunnen zich op dinsdag 18 februari tussen 19.30 en 21.00 uur met hun ledenpas aanmelden bij het Annahuis. Ook de belastingpapieren en een recent betalingsbewijs, bijvoorbeeld die van januari of februari 2020, dienen meegenomen te worden. De invuldagen 2020 in Heino zijn op zaterdag 7, 14 en 28 maart en op vrijdag 20 en 27 maart in het Parochiecentrum achter de RK-kerk. Ingang en parkeergelegenheid bevinden zich aan de Paalweg. De invullocatie Heino is bedoeld voor FNV-leden uit de vroegere gemeente Heino en omliggende buurtdorpen. Voor meer informatie over de invuldagen in Heino kan vanaf 14 februari op dinsdag tot en met vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur gebeld worden met Auke Joling op 0572-393220.

Leden die op 20 februari nog geen machtigingscode van de Belastingdienst hebben ontvangen, kunnen die code aanvragen bij de Belastingdienst op telefoonnummer 088-1236555.

Bij de belastingaangifte zijn de zorgkosten voor genees- en heelkundige hulp, voorgeschreven medicijnen, hulpmiddelen (uitgezonderd brillen, contactlenzen en dergelijke), vervoer, dieetkosten, extra gezinshulp, extra kleding en beddengoed en reiskosten in verband met langdurige ziekte van de partner aftrekbaar. Wel met de voorwaarde dat een andere instantie, zoals de ziektekostenverzekeraar, deze niet heeft vergoed. Denkt u in aanmerking te komen voor de bedoelde teruggaaf, maak dan gebruik van de hulp die door de FNV wordt geboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.