Home / Sallandcentraal / Liefde, passie en bezieling tijdens namiddagconcert
Rianne Hoek van Dijke

Liefde, passie en bezieling tijdens namiddagconcert

WINDESHEIM – Op de late namiddag van vrijdag 31 januari treden mezzosopraan Judith van den Dool en pianiste Rianne Hoek van Dijke op met hun concert My Heart! op de bijzondere locatie aan de Veldweg 1-2 in Windesheim.

Met haar lyrische stem vertolkt Judith van den Dool een aantal liederen over liefde en passie, bezieling en vertroosting. Rianne Hoek van Dijke begeleidt haar op de vleugel en laat ook enkele solowerken horen, passend bij het thema My Heart! Er worden werken ten gehore gebracht van onder anderen Bach, Händel, Mozart en Schumann.

Het concert is van 17.00 tot 17.45 uur. Vanaf 16.30 uur zijn consumpties verkrijgbaar. Na afloop is er de mogelijkheid tot een korte nazit. Er is een collecte voor de musici en onkosten. Om verzekerd te zijn van een plaats, dient er tijdig gereserveerd te worden via tezz4you@gmail.com.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.