Home / Sallandcentraal / Lezing over grote afname aantal weidevogels

Lezing over grote afname aantal weidevogels

RAALTE – Donderdag 6 februari houdt IVN Raalte een lezing over de bescherming van weidevogels en het controleren van hun nesten met onder meer drones. Sinds 1960 is het aantal weidevogels met 60 tot 70 procent drastisch teruggelopen. De lezing met de titel ‘Overgebleven weidevogels slaan alarm’ gaat in op de oorzaken van deze afname en de maatregelen die genomen (kunnen) worden om het tij te keren.

De lezing vindt plaats in het Annahuis aan de Plas 8 en begint om 19.30 uur. De entreekosten bedragen 4 euro, dit is inclusief koffie en thee. Leden en donateurs van IVN Raalte mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.