Lezing over dialect in het Infocentrum IJssel Den Nul

OLST – Op woensdag 22 januari komt Annette Kiekebosch naar het Infocentrum IJssel Den Nul. Annette is al jarenlang lid van de Vertelkring Sprekend Raalte en kan als geen ander mooie verhalen in het dialect brengen.

Reis mee in de tijd en laat u terug brengen tot vervlogen tijden, met prachtige verhalen, allemaal in het Sallands dialect. Annette kan prachtig vertellen en heeft vaak de lachers op de hand. Een heerlijk ochtendje genieten met verhalen over  Sallandse nukken en andere gewoontes. Er wordt veel animo voor deze Overdaglezing verwacht, dus meld u snel aan.

De lezing op 22 januari begint om 10.00. Leden van ’t Olster Erfgoed en deelnemers Dag!enDoen! kunnen gratis langskomen. Entree voor niet-leden is 2,50. Opgave is verplicht en kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.