Lezing over de waarheid van het lichaam

OLST – Eigenaresse Carolien Obdeijn van Natuurlijk in je lijf, praktijk voor lichaamsbewustzijn en coaching, geeft donderdag 23 januari een lezing over de waarheid van het lichaam. “Elk lichaam heeft zijn eigen waarheid. Waar het denken je van alles kan laten geloven, en je behoorlijk negatief kan beïnvloeden, laat het lichaam zien wat er werkelijk leeft in jou,” aldus Obdeijn. “Door middel van een demonstratie laat ik allerlei aspecten zien van lichaamswerk en vertel ik erover. Dus wie durft er op mijn tafel te komen liggen?”

De lezing is aan de Jan Schamhartstraat 93 in Olst en begint om 20.00 uur. Deelname kost 7,50 euro. Opgave kan via info@carolienobdeijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.