Home / Nieuws / Lettelse Revue grandioos van start
.

Lettelse Revue grandioos van start

LETTELE – Afgelopen vrijdag werd de eerste van in totaal zeven uitvoeringen van de Lettelse Revue opgevoerd. ‘Grandioos, ‘geweldig’ en ‘topavond’ waren de meest gehoorde reacties na afloop. In een volledig uitverkocht Café Spikker genoten de bezoekers van het avondvullende programma Hejternoa? Een stuk vol sketches, liedjes, gedichten, dans en korte toneelstukjes waarin humor de boventoon voerde. Ook het serieuze lied en de plaatselijke ‘roddels’ ontbraken niet. Vanavond, 31 januari en 1, 7 en 8 februari wordt de revue nogmaals opgevoerd. Op zaterdagmiddag 1 februari is er een matineevoorstelling speciaal voor senioren. Alle uitvoeringen zijn al uitverkocht.

Foto’s: Annet van Raalten

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.