Lettelse Revue grandioos van start

.

LETTELE – Afgelopen vrijdag werd de eerste van in totaal zeven uitvoeringen van de Lettelse Revue opgevoerd. ‘Grandioos, ‘geweldig’ en ‘topavond’ waren de meest gehoorde reacties na afloop. In een volledig uitverkocht Café Spikker genoten de bezoekers van het avondvullende programma Hejternoa? Een stuk vol sketches, liedjes, gedichten, dans en korte toneelstukjes waarin humor de boventoon voerde. Ook het serieuze lied en de plaatselijke ‘roddels’ ontbraken niet. Vanavond, 31 januari en 1, 7 en 8 februari wordt de revue nogmaals opgevoerd. Op zaterdagmiddag 1 februari is er een matineevoorstelling speciaal voor senioren. Alle uitvoeringen zijn al uitverkocht.

Foto’s: Annet van Raalten

Meer foto's

.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.