Home / Nieuws / Leerlingen van Carmel College op ontdekkingstocht bij Sallandse bedrijven

Leerlingen van Carmel College op ontdekkingstocht bij Sallandse bedrijven

RAALTE – Scholieren van het Carmel College zijn op bezoek geweest bij verschillende bedrijven in de regio. Het bedrijvenbezoek is een onderdeel van de loopbaanoriëntatie. De leerlingen bezoeken die dag drie bedrijven. Daarbij hebben ze de keuze uit maar liefst 41 bedrijven. Het is voor het eerst dat op deze manier bedrijfsbezoeken worden georganiseerd in samenwerking met Platform Techniek Salland.

De leerlingen gaan goed voorbereid op pad. Voorafgaand verkennen ze aan de hand van opdrachten wat de werkzaamheden en beroepsfuncties zijn bij de bedrijven die ze gaan bezoeken, maar ook welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt.

Leerlingen kunnen ook kiezen voor een bezoek aan het Technicampus in Deventer om te ontdekken of een vervolgopleiding binnen de techniek hen aanspreekt. Leerlingen die geïnteresseerd zijn in de zorg gaan kennismaken met zorginstellingen.

Lees ook

GGD IJsselland verlengt registratiemogelijkheden voor gele boekje

ZWOLLE – GGD IJsselland ontving afgelopen week weer honderden mensen die nog graag een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.