Home / tweetpost / Kuieren over boerenerven

Kuieren over boerenerven

AVERLO – Salland Boert en Eet Bewust organiseert op 2 februari een ‘kuiertocht’ van ongeveer 6,5 kilometer in de omgeving van Averlo. De route, veelal buiten de gebaande paden, brengt u naar bijzondere plekjes die doorgaans niet opengesteld zijn voor publiek. Zo ook over het terrein van Klooster Nieuw Sion.

Twee melkveebedrijven vormen een rustpunt op de route, waar een warme consumptie en een kop snert te verkrijgen zijn. Kinderen krijgen een knapzak mee. Deelname aan de wandeltocht kost vijf euro (inclusief consumpties). Er wordt gestart tussen 11.00 en 12.00 bij loonbedrijf J.W.D. Markvoort aan de Hunneweg 2 in Schalkhaar. Meer informatie is te vinden via www.sallandboerteneetbewust.nl/activiteit/winterwandeling

De route is niet geschikt voor rollators en buggy’s. Honden zijn niet toegestaan. Vooraf aanmelden via sbeeb7@gmail.com wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.