Koninklijke onderscheiding voor de heer Theo Jansen

LEMELERVELD – Afgelopen vrijdagavond reikte burgemeester Erica van Lente van de gemeente Dalfsen in het bijzijn van zijn familie en brandweercollega’s een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer T.V.M. Jansen (64 jaar) uit Lemelerveld.

De heer Jansen nam die avond afscheid van de vrijwillige brandweer, post Lemelerveld. Graad: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decorandus, de heer T.V.M. Jansen ontplooide de volgende activiteit: 1980 – 2020: Lid vrijwillige brandweer post Lemelerveld in repressieve dienst.

Foto: Evert Jan Goos

Brandweerman Theo Jansen werd koninklijk onderscheiden door burgemeester Erica van Lente. Echtgenote Marijke mocht bloemen in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.