Home / Sallandcentraal / Kernenbezoek college Olst-Wijhe aan Wesepe

Kernenbezoek college Olst-Wijhe aan Wesepe

WIJHE – Het college van burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe brengt op woensdag 8 januari 2020 een kernenbezoek aan Wesepe. Het programma in het Wapen van Wesepe start om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe. Aansluitend kunnen de aanwezigen vragen stellen aan de burgemeester en wethouders. Na de pauze vertelt voormalig inbreker Evert Jansen over de kneepjes van het inbrekersvak. Hiermee wil hij bereiken dat inwoners van Wesepe weten welke maatregelen ze kunnen nemen om hun woonomgeving veiliger te maken.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.