Joris Linssen en Christel de Laat in Hoftheater

RAALTE – Het nieuwe jaar van het Hoftheater is dinsdag van start gegaan met de voorstelling ‘Opvliegers 5’. Er volgen de komende dagen nog twee voorstellingen. Joris Linssen en Caramba verzorgen op vrijdag 10 januari de voorstelling ’Raak’ en op zaterdag 11 januari staat Christel de Laat op de planken van het Raalter theater met de (uitverkochte) show ‘Zijn daar nog vragen over’.

Zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba zetten al meer dan tien jaar elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om in de voorstelling ‘Raak’. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, ballades, levensverhalen, gevoelige teksten en samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22 euro per stuk.
Christel de Laat is een Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel. In haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? gaat ze de interactie met haar publiek niet uit de weg. De voorstelling is al uitverkocht. Wel is het voor geïnteresseerden mogelijk om zich aan te melden via de website van het HOFtheater.

Kaarten voor de voorstelling van Joris Linssen en Caramba zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.