Home / Nieuws / Jacqueline van Zwam nieuwe griffier gemeenteraad Olst-Wijhe

Jacqueline van Zwam nieuwe griffier gemeenteraad Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft Jacqueline van Zwam beëdigd als nieuwe griffier. Zij volgt hiermee Bart Duursema op die op 17 december 2019 afscheid nam om van zijn pensioen te gaan genieten. Als griffier is Van Zwam het eerste aanspreekpunt voor de raadsleden en ondersteunt ze de raad in brede zin bij de kaderstellende, controlerende en volksvertegenwoordigende functies.

Van Zwam (51), woonachtig in Apeldoorn, is onder andere griffier geweest van de gemeenteraad van Hattem en senior-statenadviseur van de griffie van Provinciale Staten van Flevoland. Ze begint op 1 februari in haar nieuwe functie. Tot die tijd neemt Coen Knipping (36) als interim-griffier de griffiezaken waar. Dit doet hij al sinds 17 december, het moment van vertrek van de vorige griffier. Knipping is bestuurssecretaris in de gemeente Raalte, heeft enkele jaren op de raadsgriffie van die gemeente gewerkt en heeft daar ook als plaatsvervangend griffier gefungeerd.

V.l.n.r. burgemeester Ton Strien, Jacqueline van Zwam en Coen Knipping

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.