Home / Sallandcentraal / Inschrijfavond autorodeo KPJ Feestweekend

Inschrijfavond autorodeo KPJ Feestweekend

WIJHE/BOERHAAR – De jaarlijkse autorodeo van het KPJ Feestweekend Boerhaar wordt dit jaar gehouden op zondag 19 april 2020. Voor de autorodeo heeft de organisatie één inschrijfavond gepland, en wel op donderdag 6 februari 2020. Inschrijven kan die avond vanaf 20.00 uur in het clubgebouw van de KPJ aan de Waterstraat 4 in Wijhe. Online inschrijven is vanaf 7 februari 2020 ook mogelijk via de website www.kpjfeestweekend.nl. Hier is ook extra informatie en het reglement terug te vinden. Het KPJ Feestweekend is op 17, 18 en 19 april aan de Boerhaarseweg in Wijhe.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.