Inloopspreekuur over reizen met bus en trein

RAALTE/OLST – Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs op woensdag 22 januari en vrijdag 24 januari in Raalte en Olst een inloopspreekuur over reizen met het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Deze ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook is er informatie te verkrijgen over het deelnemen aan een proefreis.

Het inloopspreekuur in Raalte is op woensdag 22 januari van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek. De bijeenkomst in Olst is eveneens in de lokale bibliotheek en vindt plaats op vrijdag 24 januari van 14.00 tot 15.30 uur. Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.