Inloopmoment verkeersveiligheid N35 Wijthmen-Nijverdal

RAALTE – Op woensdag 29 januari is er tussen 16.00 en 20.00 uur in het gemeentehuis in Raalte een inloopmoment over de verbetering van de verkeersveiligheid van de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal. De aanwezige partijen lichten het project toe en gaan in op vragen van aanwezigen. Aanmelden kan via n35wijthmen-nijverdal@rws.nl.

Veel overleg met de omgeving en nader onderzoek heeft ertoe geleid dat nu duidelijk is welke maatregelen nodig zijn om de verkeersveiligheid op de N35 aan te pakken: vier nieuwe bajonetkruispunten worden aangelegd, er komen grote stukken nieuwe parallelweg en gevaarlijke in-uitritten worden opgeheven. Op de website staging2.n35wijthmennijverdal.nl is voor elk deeltraject te zien wat dat precies betekent voor de omgeving. In dit project werken de provincie, gemeenten en Rijkswaterstaat nauw samen. De stikstofregeling (PAS-uitspraak) zorgt voor veel projecten in ons land voor vertraging. Wat het precies voor dit project betekent is op dit moment niet duidelijk. Intussen gaan de voorbereidingen wel door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.