Home / tweetpost / Inloopbijeenkomst ‘Werken als ZZP’er in de zorg’

Inloopbijeenkomst ‘Werken als ZZP’er in de zorg’

HEETEN – Misschien is het al jaren geleden dat je werkzaam was in de gezondheidszorg en begint het toch weer te kriebelen, maar vind je het lastig om de stap naar loondienst te zetten. Weet dan dat er momenteel veel behoefte is aan freelancers in de zorg.

Het Zorgmakelaarskantoor in Heeten speelt daar op in door op donderdag 16 januari van 13.00 tot 16.00 uur de inloopbijeenkomst ‘Werken als ZZP’er in de Zorg’ te houden. De naam inloopbijeenkomst geeft al aan dat het geen strak georganiseerde sessie wordt. Je kunt binnenvallen wanneer je wilt om informatie te ontvangen hoe je als ZZP’er in de zorg actief kunt zijn.

“Het is goed te combineren met een loondienstverband, je hebt regie over agenda en cliënten en geen extra verplichtingen zoals teamvergaderingen en dergelijke. Bovendien is het goed mogelijk om het te combineren met een MBO-studie”, somt Gera Schoorlemmer van Het Zorgmakelaarskantoor enkele voordelen op.

Lees ook

Zonovergoten uitje voor cliënten van Zozijn

RAALTE –  In plaats van de jaarlijkse Koetsentocht voor de tachtig cliënten van Zozijn vond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.