Inloopbijeenkomst ‘Werken als ZZP’er in de zorg’

HEETEN – Misschien is het al jaren geleden dat je werkzaam was in de gezondheidszorg en begint het toch weer te kriebelen, maar vind je het lastig om de stap naar loondienst te zetten. Weet dan dat er momenteel veel behoefte is aan freelancers in de zorg.

Het Zorgmakelaarskantoor in Heeten speelt daar op in door op donderdag 16 januari van 13.00 tot 16.00 uur de inloopbijeenkomst ‘Werken als ZZP’er in de Zorg’ te houden. De naam inloopbijeenkomst geeft al aan dat het geen strak georganiseerde sessie wordt. Je kunt binnenvallen wanneer je wilt om informatie te ontvangen hoe je als ZZP’er in de zorg actief kunt zijn.

“Het is goed te combineren met een loondienstverband, je hebt regie over agenda en cliënten en geen extra verplichtingen zoals teamvergaderingen en dergelijke. Bovendien is het goed mogelijk om het te combineren met een MBO-studie”, somt Gera Schoorlemmer van Het Zorgmakelaarskantoor enkele voordelen op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.