Home / Sallandcentraal / Inloopbijeenkomst ‘Werken als zzp’er in de zorg’

Inloopbijeenkomst ‘Werken als zzp’er in de zorg’

HEETEN – Er is veel behoefte aan freelancers in de zorg. Het Zorgmakelaarskantoor in Heeten speelt daarop in door op donderdag 16 januari van 13.00 tot 16.00 uur de inloopbijeenkomst ‘Werken als zzp’er in de zorg’ te houden.

Belangstellenden kunnen deze middag informatie krijgen over hoe ze als zzp’er in de zorg actief kunnen zijn. “Het is goed te combineren met een loondienstverband, je hebt regie over agenda en cliënten en geen extra verplichtingen zoals teamvergaderingen en dergelijke. Bovendien is het goed mogelijk om het te combineren met een mbo-studie,” somt Gera Schoorlemmer van Het Zorgmakelaarskantoor enkele voordelen op. De inloopbijeenkomst is vrij toegankelijk en kent geen strakke planning. Binnenkomen kan dus op elk gewenst moment.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.