Home / Sallandcentraal / Inloopavond herontwikkeling locatie De Lepelaar

Inloopavond herontwikkeling locatie De Lepelaar

EIKELHOF – Dinsdag 4 februari 2020 houdt Plaatselijk Belang Eikelhof een inloopavond over de plannen rondom de herontwikkeling van locatie De Lepelaar aan de Boxbergerweg 31. Inwoners van de Eikelhof en overige belangstellenden zijn die avond tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom op de locatie zelf, in de achterste zaal. Tijdens de inloopavond wordt het voorlopige schetsplan voor het terrein getoond. De eigenaren, ontwikkelaar en diverse overige betrokkenen zijn aanwezig voor het geven van toelichtingen en het beantwoorden van vragen. Ook is het mogelijk om nieuwe ideeën en suggesties in te brengen.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.