Inloopavond herontwikkeling locatie De Lepelaar

EIKELHOF – Dinsdag 4 februari 2020 houdt Plaatselijk Belang Eikelhof een inloopavond over de plannen rondom de herontwikkeling van locatie De Lepelaar aan de Boxbergerweg 31. Inwoners van de Eikelhof en overige belangstellenden zijn die avond tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom op de locatie zelf, in de achterste zaal. Tijdens de inloopavond wordt het voorlopige schetsplan voor het terrein getoond. De eigenaren, ontwikkelaar en diverse overige betrokkenen zijn aanwezig voor het geven van toelichtingen en het beantwoorden van vragen. Ook is het mogelijk om nieuwe ideeën en suggesties in te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.