Home / Sallandcentraal / Informatieavond over aanpak energietransitie in Heino

Informatieavond over aanpak energietransitie in Heino

HEINO – De Stichting Duurzaam Heino (SDH) houdt op woensdag 22 januari 2020 om 20.00 uur in het Dorpshuus in Heino een informatieavond over de aanpak van de energietransitie in Heino. SDH doet dit samen met de gemeente en in overleg met Plaatselijk Belang Heino, de Heinose Winkeliersvereniging en Heino Aktief.

De avond staat in het teken van informeren én organiseren. Landelijke energieopgaven komen via provincie en gemeente ook in Heino terecht. SDH: “Welke rol willen de inwoners van Heino zelf spelen? Nu kunnen er nog keuzes gemaakt worden. Nemen we zelf de regie? Gaan we aan de slag met zon op dak? Vinden we zonnevelden of een dorpswindmolen acceptabel? Willen we de geldelijke opbrengsten in Heino houden? Praat mee en doe vooral mee om de initiatieven te realiseren. Laten we als Heino gezamenlijk onze schouders onder deze opgaven zetten.”

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.