Home / Sallandcentraal / Iesselzotten: ‘Wat goed is, moet goed blijven’

Iesselzotten: ‘Wat goed is, moet goed blijven’

OLST – De optocht van de Olster carnavalsvereniging Iesselzotten door het Heuidarp is dit jaar op zaterdag 22 februari 2020. De organisatie houdt vast aan het motto ‘wat goed is, moet goed blijven’ en verandert dan ook niets aan de opzet.

Met een dweilorkest voorop slingert de optocht vol groepen en grote en kleine wagens zich een weg door het dorp. De start is als vanouds bij het Holstohus. De grote wagens kunnen op industrieterrein de Meente worden opgebouwd. De route is onveranderd: Jan Schamhartstraat – Aaldert Geertstraat – Kornet van Limburg Stirumstraat – Koningstraat – Kuiperstraat – Prins Bernhardstraat – Koningin Wilheminastraat – Aaldert Geertstraat – Hooglandstraat – Kleiweg – Hooiberglaan. De optocht eindigt bij de residentie van cv Iesselzotten in sporthal de Hooiberg. De grote wagens gaan daarna terug naar de Meente om af te bouwen. Na de optocht is er een grote afterparty in de residentie met aansluitend, rond 18.00 uur, de prijsuitreiking.

Opgeven kan tot maandag 17 februari via tonnyschuurman@gmail.com. Met uitzondering van grote wagens kunnen deelnemers zich op de dag zelf ook nog opgeven vanaf 14.00 uur in het Holstohus.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.