Huiskamerbijeenkomsten voor alle boeren in Salland

REGIO – In februari en maart houdt LTO Salland wederom huiskamerbijeenkomsten voor alle boeren in Salland. Na de grote boerenprotesten in Den Haag en bij de provincies hebben de verschillende boerenorganisaties zich verenigd in het Landbouwcollectief. LTO Salland wil deze saamhorigheid onder de boeren graag vasthouden. Daarom nodigt het bestuur niet alleen de eigen leden, maar alle boeren in Salland uit voor de huiskamerbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn verspreid over het gebied van LTO Salland.

Tijdens deze bijeenkomsten neemt LTO de agrarisch ondernemers mee in de inzet van de land- en tuinbouworganisatie op diverse lokale onderdelen die voor hen van belang zijn. Daarnaast lichten de erfcoaches in Salland toe wat zij voor de ondernemers kunnen betekenen. Erfcoaches bevorderen het prettig wonen, werken en leven op het platteland en stimuleren dat dit zo blijft. Agrariërs en andere erfeigenaren kunnen een beroep op hen doen. Voorbeelden van vragen voor de erfcoaches zijn: ‘In de oude koestal willen wij een naschoolse opvang starten. Hoe pak ik dit aan?’ en ‘Ik denk erover om te stoppen met mijn melkveebedrijf. Waar moet ik allemaal aan denken en wie kan mij ondersteunen?’

Kijk voor de data, locaties en het aanmeldformulier op staging2.ltonoord.nl/huiskamerbijeenkomsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.