‘Hotel te koop’ in Boerhaar

BOERHAAR – Het begint inmiddels een traditie te worden: de jaarlijkse toneelvoorstelling van Toneelgroep Boerhaar staat garant voor een gezellig avondje uit. Dit jaar speelt het gezelschap op 7, 8 en 9 februari de dolkomische klucht ‘Hotel te koop’.

Verhaal
Simon en Emma runnen al jaren een klein hotelletje op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles zal moeten worden gezet om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?

Voorverkoop
De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag 11 januari, tussen 10.00 en 12.00, bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten €6,50 per stuk. De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 7 februari, zaterdagavond 8 februari en zondagmiddag 9 februari in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

Kijk ook eens op de Facebookpagina en maak kans op twee gratis kaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.