Home / Sallandcentraal / Henks Harem wint Wijhes stratenvolleybaltoernooi

Henks Harem wint Wijhes stratenvolleybaltoernooi

WIJHE – Het team Henks Harem (blauw) werd zondag de grote winnaar van het stratenvolleybaltoernooi van Rood-Wit’75. In de finale versloegen de ervaren speelsters het team van De Docenten (oranje), een ploeg bestaande uit leraren en leerlingen van de Capellenborg.

Volgens Harrie Overmars van de organisatie verliep het toernooi perfect. “Het was zeer geslaagd. We kregen enkel tevreden reacties, iedereen was heel enthousiast. Op een kleine verzwikking na waren er geen blessures, en dat terwijl er toch veel ongetrainde spelers bij waren.” Ook de Balkenbrijers deden weer mee. “We hadden wat minder teams dan andere jaren, maar de Balkenbrijers waren er als vanouds bij. Ze zijn inmiddels zestig-plus, maar hebben nog geen editie gemist. Zij doen echt voor de gezelligheid mee.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in Hedon: ‘Ik heb er enorm veel zin in!’

ZWOLLE – Erwin Nyhoff is op donderdag 12 november de hoofdgast tijdens Behind the Music …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.