Droomdag 2020: help jij de brandweer, postbode en chefkok mee?

RAALTE – Na het grote succes van de afgelopen twee jaar wordt er dit jaar door het ROV wederom een Droomdag georganiseerd. Tijdens de koopzondag op 26 april kunnen jongeren met een verstandelijke beperking tussen 13.00 en 17.00 uur meehelpen bij lokale ondernemers.

De dag wordt verdeeld in twee blokken. Op die manier kunnen de jongeren kennismaken met twee verschillende bedrijven, maar beperken tot een mag ook. De deelnemers gaan helpen achter de kassa, koffie rondbrengen in een horecagelegenheid, meewerken in de keuken, samen met de postbode brieven bezorgen, de brandweer of de politie helpen of verkopen in een kledingzaak.

Afgelopen jaren waren zowel de bedrijven als de deelnemers superenthousiast. De ondernemers hebben vrijwel direct hun medewerking toegezegd voor deze nieuwe editie. Ook de politie, brandweer en dierenambulance zijn weer van de partij. In het kader van 75 jaar vrijheid zijn er dit keer bovendien militaire voertuigen aanwezig. De slogan van de Droomdag van 2020 sluit daar perfect op aan: Vrijheid kent geen beperking. De organisatie is nog op zoek naar een legertank of soortgelijk voertuig. Tips hiervoor zijn van harte welkom.

Naast het meehelpen bij bedrijven zijn er tal van andere leuke activiteiten te beleven tijdens de Droomdag. Zo zijn er op de Grote Markt de hele middag optredens van artiesten uit Raalte en omgeving. Ook zijn er demonstraties van Sallandse sportploegen en er zijn een springkussen, een ballonenclown en een kinderboerderij aanwezig.

Aanmelden
Wil jij deze Droomdag ook meemaken en meehelpen bij de lokale ondernemers? Schrijf je dan snel in via de website staging2.winkeleninraalte.nl en klik op de button van de Droomdag of stuur een mail naar r.j.m.jonkman@ziggo.nl. Voor extra informatie kan contact opgenomen worden met Christel Jonkman: 06-42703864 of Mascha Zetzema: 06-13739252.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.