Home / tweetpost / Hein te Wierik (85) en Gerda Braakman (83) vieren 60-jarig huwelijk

Hein te Wierik (85) en Gerda Braakman (83) vieren 60-jarig huwelijk

RAALTE – Hein te Wierik (85) en Gerda Braakman (83) vierde onlangs het 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Martijn Dadema bracht het bruidspaar in Raalte een felicitatiebezoek namens de gemeente.

Hein groeide op in Mariënheem. Gerda is geboren en getogen in Raalte. Als oudste telg in een gezin van zeven kinderen hielp Hein zijn vader ‘s ochtends op de boerderij. In 1953 werd zuivelfabriek ‘De Hoop’ in Raalte zijn eerste en enige werkgever. Gerda komt uit een aannemersgezin en heeft nog een zus en twee broers. Het diamanten-bruidspaar leerde elkaar kennen tijdens een dansles in Raalte. Na vijf jaar verkering trouwden ze in het gemeentehuis in Raalte. Het paar kreeg een zoon en vier dochters. Inmiddels hebben ze tien kleinkinderen.

Het jubileum werd met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden gevierd in Brasserie Zwakenberg.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.