Hein te Wierik (85) en Gerda Braakman (83) vieren 60-jarig huwelijk

RAALTE – Hein te Wierik (85) en Gerda Braakman (83) vierde onlangs het 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Martijn Dadema bracht het bruidspaar in Raalte een felicitatiebezoek namens de gemeente.

Hein groeide op in Mariënheem. Gerda is geboren en getogen in Raalte. Als oudste telg in een gezin van zeven kinderen hielp Hein zijn vader ’s ochtends op de boerderij. In 1953 werd zuivelfabriek ‘De Hoop’ in Raalte zijn eerste en enige werkgever. Gerda komt uit een aannemersgezin en heeft nog een zus en twee broers. Het diamanten-bruidspaar leerde elkaar kennen tijdens een dansles in Raalte. Na vijf jaar verkering trouwden ze in het gemeentehuis in Raalte. Het paar kreeg een zoon en vier dochters. Inmiddels hebben ze tien kleinkinderen.

Het jubileum werd met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden gevierd in Brasserie Zwakenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.