Home / Sallandcentraal / Gratis workshop vinden en binden van bestuursleden

Gratis workshop vinden en binden van bestuursleden

RAALTE – Maandag 3 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een workshop over het vinden en binden van bestuursleden binnen organisaties. Voor vrijwilligers, stichtingen, verenigingen en organisaties die werkzaam zijn in de gemeente Raalte is deelname gratis. Aanmelden kan tot 29 januari via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Communicatiestrateeg, energetisch therapeut en dichter Ferenc van Damme leidt tijdens de workshop een vurige sessie gebaseerd op overtuigende feiten, onderzoeken en cijfers, inspirerende praktijkervaringen en werkbare inzichten. Hij gaat in op de vraag welke inzichten en vaardigheden nodig zijn om te voorkomen dat een organisatie of bestuur voor 2030 ook een V&D of Intertoys wordt.

Van Damme is als beleidsontwikkelaar verbonden aan de Provincie Overijssel. Samen met de lerende partners van Studio Vers Bestuur werkt hij al ruim tien jaar aan (zelf)inzicht om op andere manieren de ‘kracht uit de samenleving’ aan te boren en het tweerichtingsverkeer met verschillenden ‘soorten’ inwoners te stimuleren. Van Damme won in 2016 de Galjaard Prijs voor beste communicatie in de non-profitsector en is bovendien de enige ambtenaar in Nederland met drie Grammy-nominaties en een Edison op zijn naam.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.