Home / Sallandcentraal / Gratis clinic Top Fit Salland bij De Laarman

Gratis clinic Top Fit Salland bij De Laarman

LUTTENBERG – Het nieuwe thema van Museum De Laarman in Luttenberg wordt het ‘verbinden van mensen met de wereld van voedsel en het landschap’. In dit kader organiseert De Laarman een aantal thema-avonden over voeding en leefstijl. Op dinsdag 7 januari om 19.30 uur verzorgt Marloes Veldkamp, leefstijlcoach bij Top Fit Salland, een gratis clinic over gezonde voeding, beweging, ontspanning, slaap en structuur. Zij geeft advies hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven. Aanmelden is noodzakelijk: www.delaarman.nl.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.