Goud voor Carmel College Salland

RAALTE – Het Carmel College Salland in Raalte heeft onlangs de Gezonde Schoolkantineschaal in de wacht gesleept. De kantine van de school werd beoordeeld met ‘goud’. Ron van Dam, hoofd facilitaire dienst en Floortje Verhoeff van Markies Catering namen de schaal in ontvangst.

De school is trots op het predicaat De Gezonde Schoolkantine. Om de gouden schaal te behalen moet de school voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en moet 80%van het aanbod uit een gezondere keuze bestaan. Daarmee stimuleert de school een gezonde en bewuste leefstijl voor leerlingen.

“Begin 2019 hebben we Markies catering gevraagd het aanbod in de kantines te verzorgen. In de kantines  vindt men gezonde broodjes, kleurrijke salades, vers fruit en gekoelde zuivel. Doordat het er allemaal zo lekker uitziet, maakt de leerling makkelijker een gezonde keuze. En dat is precies wat we graag willen. Een gezonde en bewuste leefstijl is belangrijk voor leerlingen, want als je lekker in je vel zit, kun je ook beter leren”, zegt Ron van Dam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.