Home / Sallandcentraal / Gala-avond van Sukkewottels in De Veldkamp

Gala-avond van Sukkewottels in De Veldkamp

HAARLE – Carnavalsvereniging de Sukkewottels uit Haarle presenteert op zaterdag 11 januari een gala-avond in De Veldkamp (voorheen Sportorant Sprengendal) in Haarle. Prins Johan de Tweede neemt afscheid en zijn opvolg(st)er wordt gepresenteerd. De organisatie van die plechtigheid is in handen van het stuntteam van de Sukkewottels. Daarnaast wordt ook de nieuwe jeugdprins(es) bekend gemaakt. Hij/zij maakt tevens de winnaar van het ‘Sukkewotteltie’ bekend, een ereprijs voor een persoon die bijdraagt aan een levendig Haarle voor de jeugd. Op het programma staat verder de ‘Blauwe Carnavals Bingo; een swingend en hossend einde van het officiële programma. Het programma begint rond 20.00 uur. Het thema is ‘Zo blauw als een tientje’ en de dresscode is dan ook blauw.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.