Home / Sallandcentraal / FilmHuisRaalte met Le Grand Bain

FilmHuisRaalte met Le Grand Bain

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 10 januari de Franse komedie ‘Le Grand Bain’ in het Annahuis. Het verhaal handelt over een aantal vijftigers met ieder zijn eigen problemen. Allemaal doen ze mee aan een wekelijkse les synchroonzwemmen. Zonder dat de komedie er veel psychologie aan vuilmaakt, heeft Bertrand, een trieste thuiszitter, even geen andere zorgen aan zijn hoofd terwijl hij zich voorbereidt op het WK synchroonzwemmen. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool in het Kulturhus in Raalte. Kaarten reserveren is mogelijk via de website www.filmhuisraalte.nl of per mail info@filmhuisraalte.nl.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.