Home / Sallandcentraal / Erwtensoepactie van de Oase

Erwtensoepactie van de Oase

HEETEN – Zwembad de Oase in Heeten houdt eind januari en begin februari weer de jaarlijkse erwtensoepactie. Vier weken lang staat er tijdens de wekelijkse markt op donderdag een kraam op het Dorpsplein waar snert, balkenbrij, stamppotten, bruinebonensoep en worst verkrijgbaar zijn. De verkoopdata zijn 23 en 30 januari en 6 en 13 februari. De kraam staat er telkens van 11.00 tot 17.00 uur. De opbrengst is voor de kas van het plaatselijke zwembad.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.