Echtpaar te Wierik-Braakman 60 jaar getrouwd

RAALTE – Het Raalter echtpaar Te Wierik-Braakman vierde dinsdag 14 januari zijn zestigjarig huwelijksjubileum. Burgemeester Martijn Dadema bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek namens de gemeente Raalte.

Hein te Wierik (85) groeide op in Mariënheem, Gerda Braakman (83) zag in Raalte het levenslicht. Als oudste telg in een gezin met zeven kinderen hielp Hein zijn vader ‘s morgens op de boerderij. In 1953 werd zuivelfabriek De Hoop in Raalte zijn eerste en enige werkgever. Gerda komt uit een aannemersgezin met nog één zus en twee broers, en was in haar jonge jaren ‘in betrekking’ bij de familie Haarman. Het diamanten bruidspaar leerde elkaar kennen tijdens een dansles in Raalte. Na vijf jaar verkering trouwden ze in het gemeentehuis in Raalte. Het paar werd gezegend met een zoon en vier dochters en tien kleinkinderen. Het feest ter ere van hun zestighaar huwelijk werd gevierd in brasserie Zwakenberg met kinderen, kleinkinderen, familie en bekenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.