Dorpsquiz Raalte benoemd tot Ridder in de Orde van de Zeldzame Kater

RAALTE – Het bestuur van carnavalsvereniging De Stöppelkaters heeft de organisatoren van de Raalter Dorpsquiz benoemd tot Ridder in de Orde van de Zeldzame Kater. Deze waardering valt de organisatie ten deel vanwege haar enthousiaste inzet om de Raalter gemeenschap op een speelse wijze samen in beweging te brengen. De onderscheiding wordt op de meest protocollaire wijze uitgereikt tijdens het GeinGalaBal op 8 februari.

De organisatoren waren blij verrast met de onderscheiding: “Ongekend,” liet een enthousiaste voorzitster van de Dorpsquiz Raalte, Rosa van Oldeniel, weten. “We vallen van de ene verbazing in de andere. Deze eervolle onderscheiding hadden we niet verwacht. Net zomin als de grote deelname, de bloedfanatieke teams en vooral de gezellige reuring. Gewoon te gek. Het was veel werk, maar we hebben het heel graag gedaan. Nog even wachten op een volgende editie, zo lijkt ons. Mede namens alle medeorganisatoren hartelijk dank.”

Foto: Stefan Kemper

1 REACTIE

 1. Mooi resultaat.
  Wil toch zeker benoemen op een DIKKE 2e plaats.
  Is de actie van Historisch Vereniging Raalte.

  Plaatjes van (oud) Raalte. Denk dat deze actie zelfs nog breder was als Dorpsquiz.
  Gezien de vraag en dan iedereen in het begin afwachtend was, maar grote whatsapp groepen ontstonden om plaatjes te ruilen. Zelfs de ruildag was een succes, met rijen die buiten stonden.

  Salland verbinden en dat zie je de laatste 2 jaar steeds meer. MOOI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.