Diakens aartsbisdom Utrecht komen naar Raalte

RAALTE – Op zaterdag 25 januari komen diakens van het aartsbisdom Utrecht naar Raalte voor hun jaarlijkse ontmoetingsdag. Dit jaar komen ze bij elkaar rond het jaarthema van het bisdom: de Eucharistie. Naast ontmoeting en gesprek is er ook een Eucharistieviering in de basiliek van de H. Kruisverheffing. Aanvang van de viering is 11.00 uur en iedereen is van harte welkom om mee te vieren. Het zou mooi zijn wanneer de bezoekers aan de viering, net als de diakens, iets meebrengen voor de voedselbank in Raalte.

Voorganger in de viering is Mgr. Hoogenboom, hulpbisschop en vicaris-generaal. Hij is de verantwoordelijke voor de diaconie in het aartsbisdom. Pastoor Cornelissen is concelebrant en enkele diakens assisteren in de viering. Het projectkoor van de Geloofsgemeenschap Raalte verzorgt de zang. Wees welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.