De Geweldige Dokter Paul op de planken in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – De toneelvereniging van Lierderholthuis brengt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in het plaatselijke Dorphuis een klucht. ‘De geweldige Dokter Paul’ speelt zich af in een dierenartsenpraktijk. Daar komt Dokter Paul er tijdens zijn eerste werkdag achter dat zijn voorganger, Dokter van Meulen, er nogal wat bijkluste wat ethisch niet helemaal verantwoord is.

De meeste mensen in het dorp hebben geen problemen met de illegale praktijken. Zijn assistente Liesbeth mag echter van niets weten. Verder valt Pauls ex Rita hem behoorlijk lastig in de hoop hem terug te krijgen. Die arme Dokter Paul krijgt sowieso een hoop te verduren: de huwelijkse perikelen van Arie en Corrie, Berend die een kuurtje nodig heeft, Rebecca die steeds met haar kattenreismand langskomt en Willemina, die een geval apart is. En vergeet de bemoeizuchtige postbode niet!

De Geweldige Dokter Paul’ is geschreven door Henk Roede. Regisseurs zijn Annie Linthorst en Agnes Kelderman. Spelers zijn Marian Beltman, Ben van den Berg, Marian Brand, Monique Dijkstra, Gerard Elshof, Madeleine Elshof, Karin de Graaff, Arjan Kalter, Sjoerdje Koopmans en Erald Ruiter. Souffleuse is Brigitte Haverslag, toneelmeester Jan Luttenberg, grime Janneke Meulman en Marian Steur.

Iedereen is welkom in Dorpshuis Lierderholthuis. Met natuurlijk na afloop van het stuk een verloting met mooie prijzen. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa in het Dorpshuis. Toegang 6 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen 3 euro. Dit is inclusief koffie, thee of ranja voor aanvang. Kaarten kan men eventueel reserveren via: 06 10710049.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.