Cursussen over Beethoven in Olst en Deventer

OLST/DEVENTER – Roel Smit van Muziekpracticum Leven met Muziek, met vestigingen in Olst en Deventer, presenteert vanaf donderdagavond 30 januari een cursus over de negen symfonieën van Beethoven.

De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten op de donderdagavond, die allemaal plaatsvinden aan de Jan Schamhartstraat 85 in Olst. De cursusdata zijn 30 januari, 6, 13 en 20 februari, 5, 12, 19 en 26 maart en 2 april. Iedere bijeenkomst start om 19.30 uur en eindigt rond 21.45 uur. De cursus wordt ook gegeven aan de Nieuwe Markt in Deventer op maandagmiddagen in dezelfde weken.

Cursusleider Roel Smit volgt twee sporen: een muzikaal spoor – wat maakt deze symfonieën zo anders dan alle die eraan vooraf zijn gegaan? Hoe bouwt Beethoven zijn muziek op, welke ontwikkeling tekent zich af in dit negental? Daarbij zullen veel fragmenten klinken. Ten tweede gaat hij in op de levensloop van de persoon Ludwig van Beethoven. De deelnamekosten bedragen 200 euro, inclusief cursusmateriaal en pauzeconsumptie. Aanmelden kan via info@roelsmit.com of 06-21597949.

staging2.levenmetmuziek.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.