Contacten leggen en lekker eten tijdens Soepcafé

HEINO – Op vrijdag 31 januari is er in het Dorpshuus in Heino het Soepcafé, waar het versterken van sociale contacten centraal staat. Er wordt soep geserveerd die gemaakt is van ingrediënten afkomstig van supermarkt Boni en de biologische supermarkten Overesch en Kleinlangevelsloo. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkels verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn. De koks maken er iets lekkers van en zo draagt het Soepcafé bij aan een duurzame samenleving. Stokbrood met kruidenboter en een toetje completeren de maaltijd.

Iedereen is welkom om een kop soep te komen nuttigen, in een ongedwongen sfeer waar makkelijk nieuwe contacten gelegd kunnen worden. Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Drankjes zijn voor eigen rekening. Entreekosten worden niet gevraagd, wel dient er een gratis kaartje gereserveerd te worden bij de balie. De inloop is vanaf 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.