Home / Sallandcentraal / Computervraagdagen in Bibliotheek Salland

Computervraagdagen in Bibliotheek Salland

RAALTE – In de voorlaatste week van januari worden landelijk de Seniorweb Computervraagdagen gehouden. Voor geïnteresseerden uit Raalte, Olst, Wijhe en Heino is op dinsdag 21 januari en donderdag 23 januari een open inloop in de bibliotheek in Raalte, van 9.30 tot 11.30 uur. In de vestiging Ommen is de inloop op woensdag 22 januari van 9.00 tot 12.00 uur.

In de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Salland worden het hele jaar door toegankelijke computercursussen gehouden. In veel gevallen werkt de bibliotheek hiervoor samen met de landelijke organisatie Seniorweb. Tijdens de inloopdagen zijn er veel docenten aanwezig. Het gehele aanbod aan cursussen wordt getoond, iedereen mag zijn vragen over computers, software en webdiensten stellen, en er is volop gelegenheid om te oefenen en te proberen. Bezoekers kunnen bezoekers zich direct inschrijven voor een van de cursussen. In de week na de Computervraagdagen starten er allerlei nieuwe cursussen.

 

Lees ook

Verharde paden in heemtuin

WIJHE – Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe heeft de paden in de tuin kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.