Home / tweetpost / College op bezoek in Wesepe

College op bezoek in Wesepe

WESEPE – Het college van burgemeester en wethouders brengt woensdag 8 januari een kernenbezoek aan Wesepe. Het programma start om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe. Aansluitend kunnen de aanwezigen vragen stellen aan de burgemeester en wethouders.

Na de pauze vertelt voormalig inbreker Evert Jansen over de kneepjes van het inbrekersvak. Hiermee wil hij bereiken dat inwoners van Wesepe weten welke maatregelen ze kunnen nemen om hun woonomgeving veiliger te maken. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan het kernenbezoek heeft het bestuur van PB Wesepe een gesprek gehad met de directie van de gemeente.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.