Carolien: 2020

De intentie van het instralen van Oudejaarsloten was samen plezier hebben en tips meegeven om 2020 nog fijner te maken. We hebben Heino goed op de kaart mogen zetten via allerlei media. Superleuk! Natuurlijk het Weekblad en SallandCentraal, maar ook RTVOost, De Stentor, Telegraaf, een Engelse krant en een Heinoër zei dat het nieuws zelfs in Amerika gespot was. Op televisie was het bij editieNL en Jinek. Superleuk!

Bij de televisie bedenken de makers soms beelden en vormen en knippen ze de opnames zodat de persoon of situatie negatief wordt. Die negatieve berichtgeving scoort. De media brengen veel negativiteit naar buiten. Als iets langzaam slechter wordt, dan merk je er nauwelijks iets van. Het was toch altijd zo? Veel mensen in het systeem zijn zich niet bewust en accepteren het.
De sleutel voor 2020 is; handel, grijp in en verander je koers indien nodig, maak een keuze. Wat wil jij? Wat willen wij samen? Ik ben ik en jij bent jij en samen vinden we. Vanaf 2020 gaan steeds meer mensen reageren op de negatieve berichten vanuit de media omdat zij op een prettiger manier beïnvloed willen worden.

Ook t.a.v. geweld, het medische systeem, de (jeugd-, verslavings-, ouderen-)zorg, ons rechtssysteem en het onderwijs zullen mensen hun waarheid gaan spreken. Want we gaan het echt samen doen en niet meer vanuit (on)macht, hiërarchie dingen neerzetten.
Verbieden van tradities als Zwarte Piet en vuurwerk werkt op nog meer krijgen van wat we niet willen. De groepen zullen nog meer gelijkwaardig- eventueel onder de juiste begeleiding- vertellen wat zij voelen en wat zij willen en samen oplossingen vinden.

Dus; In communicatie gaat ieder individu minder projecteren op en oordelen van een ander. Meer bewustzijn op het eigen beeld, de eigen verwachting of de eigen emotie en behoefte. Daardoor krijgt elk mens meer verbinding tussen eigen hoofd en gevoel (lichaam) en daardoor ook meer verbinding met elkaar. We blijven allemaal meer bij onszelf. En gaan dus zeggen en doen zoals elk van ons voelt dat goed is. Samen vinden we dan nieuwe mogelijkheden, die fijner zijn.

In de bedrijven gaan mensen dus steeds meer benoemen waar ze blij van worden en dat samen vormgeven. Er komen meer hernieuwde creatieve samenlevingsvormen. Soms vanuit familie, soms vanuit nieuwe relatievormen. soms vanuit ouder worden.
Op 02-02-2020 zullen veel mensen gaan trouwen, behalve in Rotterdam (020 = Amsterdam). Alcoholgebruik en medicijngebruik wordt minder, omdat steeds meer mensen nu echt gaan beseffen dat goede voeding, beweging, wietolie of gevaporiseerde wiet geen gezondheidsrisico’s hebben. Dit schrikkeljaar heeft weer 366 dagen, dus mijn nicht wordt nu 15 jaar en ik mag Sara zien!

Kijk gerust op; staging2.carolienjonkman.nl

5 REACTIES

 1. Toch een interessant experiment. Het lijkt er op dat paranormaal instralen niet al te best werkt bij loterijen. Misschien heeft het zelfs negatief gewerkt, omdat ik begreep dat bij deze verkoper in normale (niet ingestraalde) jaren altijd enorm veel grote prijzen vielen.

 2. Je kunt zeggen wat je wil, maar het instralen bij mijn loten werkte het:
  Ik had twee loten die niet ingestraald waren en twee loten die wel ingestraald waren…

  De loten die niet ingestraald waren brachten tien keer minder op dan de loten die wel ingestraald waren (5 vs 50 euro).

  Bedankt dus, Carolien! 🙂

  • Deze informatie is nieuw voor mij. Het lijkt mij nu overtuigend bewezen. Volgend jaar huis verkopen, ingestraalde loten kopen, succes verzekerd!

 3. Hele leuke actie van John en Carolien. Altijd weer bewondering hoe De Smulbaai, totaal tegen de trend bij “sigarenwinkels” in, steeds weer heel creatief bijstuurt en het hoofd goed boven water houdt. Icoon voor Heino!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.