Carmel College Salland houdt open huis

RAALTE – Carmel College Salland in Raalte opent op vrijdag 24 januari haar deuren van 16.00 tot 20.00 uur. Het open huis is voor leerlingen uit groep 7, 8 van de basisschool en hun ouders of verzorgers. Ook leerlingen die willen instromen in hogere klassen zijn van harte welkom.

Tijdens het open huis wordt getoond hoe de school leerlingen ondersteunt en begeleidt bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers en leerlingen laten zien hoe het leren en werken in ‘domeinen’ zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving. Een domein is een soort schooltje-in-de-school, een eigen plek, waar de leerling zich écht gezien en gekend voelt.

Carmel College Salland biedt onderwijs op alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo-basis, -kader, -gemengd theoretisch, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Er is aandacht voor de reguliere vakken, de keuzeprogramma’s en de Carmel Classes. Het open huis vormt een uitgelezen kans om vragen te stellen en de sfeer op de school te proeven.

De school roept bezoekers uit Raalte op om, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen in verband met de verwachte parkeerdrukte rond de school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.