Cafetaria Food & Go wisselt van eigenaar

Familie van Klinken bedankt alle klanten voor hun bezoek en gezelligheid

RAALTE – Na ruim vijftien jaar gaat cafetaria Food & Go aan het Stationsplein in Raalte per 1 februari over op een andere ondernemer.

Op 30 april 2004 begonnen Wilco en Dineke van Klinken met hun zaak. Naast de de hulp van vele trouwe parttimers, die jarenlang bij hun werkten kregen ze later hulp van hun zoon Mark. In de loop der jaren is een grote klantenkring opgebouwd. De familie Van Klinken bedankt alle klanten hartelijk voor hun bezoek en gezelligheid.

De cafetaria is in de loop der jaren een paar keer veranderd van interieur. Ook is er in 2015 een verbouwing geweest, waarbij het pand is vergroot. Later is er een nieuwe elektrische bakwand geïnstalleerd en is het plastic verpakkingsmateriaal nagenoeg allemaal vervangen door biologisch afbreekbare bakjes.

De ondernemende familie is blij in Eelco en Marlous opvolgers te hebben gevonden voor hun zaak. Zij wensen hen veel succes.

Met het huidige personeel brengen de nieuwe ondernemers de kwaliteit en service waar Food & Go om bekend staat, verder de toekomst in. De eerste stap is een verbouwing én een naamswijziging; Food & Go gaat na 1 februari verder als De Frietboetiek.

In de toekomst zal het assortiment uitgebreid worden door onder meer verschillende burgers en zullen er ook meer vegetarische producten worden toegevoegd. Echter niet alles verandert, want de befaamde friet met eigen kruiden blijven vanzelfsprekend in het assortiment.

Foto: Richard Woolderink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.