Home / Nieuws / Bunkercross prachtige afsluiter Sallands Crosscircuit
.

Bunkercross prachtige afsluiter Sallands Crosscircuit

OLST – De Bunkercross vanaf landgoed de Haere in Olst vormde afgelopen zondag de afsluiter van het Sallands Crosscircuit. 330 volwassenen en bijna 130 kinderen waagden zich aan het volledige onverharde parcours rondom het landgoed. De organisatie was in handen was van AV Daventria 1906 uit Deventer.

Op de 5 kilometer toonde Fleur Baljet uit Meppel in 19.57 minuten zich de snelste vrouw. De Raaltesen Aniek Mars en Marcha Linthorst volgden op de tweede en derde plek. Bij de heren kwam Zwollenaar Sanders Kloosterziel na 17.54 minuten als eerste over de finish. Jorn Lammers uit Mariënheem en Niels Buitenhuis volgden als tweede en derde.

Op de 9,2 kilometer finishte Linda Ooms uit Tonden als eerste vrouw in 37.43 minuten, net voor Alinda Lindeboom en Sarah-Lynn Reuver, beiden uit Zwolle. Yke Zoetendal uit Joure had slechts 32.42 minuten nodig voor de 9,2 kilometer en werd daarmee de snelste man. Deventenaren Seb Wiggemans en Thomas de Vos volgden op plek twee en drie.

Met de Bunkercross is er een einde gekomen aan deze editie van het Sallands Crosscircuit. Vrijdag 31 januari vindt de prijsuitreiking van het eindklassement plaats in het Hoftheater in Raalte.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.