‘Buitengewoon vriendelijke’ viering in Plaskerk

RAALTE – Zondag 26 januari is er vanaf 19.00 uur een oecumenische viering in de Plaskerk in Raalte met het thema ‘zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’.

Het thema is voorbereid door een groep christenen op Malta, een eiland met een positief oecumenisch klimaat. Het buitengewone staat centraal tijdens de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen in 2020, geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt. Hierin is te lezen hoe Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op Malta en daar met buitengewone vriendelijkheid opgevangen worden. Voorgangers tijdens de dienst zijn dominee Roozenboom uit Holten en diaken Gauthier de Bekker. De zang wordt verzorgd door het herenkoor van de Pauluskerk onder leiding van Clemens Nieuwenhuis. Klaas Bos bespeelt het orgel. Na de dienst is er koffie en thee in het Annahuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.