Home / Nieuws / Brandweer rukt uit voor gaslek aan Zompstraat

Brandweer rukt uit voor gaslek aan Zompstraat

RAALTE – De brandweer is vanochtend uitgerukt vanwege een gaslucht aan de Zompstraat op industrieterrein De Zegge. Een autoambulance bleek tegenover De Witte Smid een kastje met een hogedrukleiding geraakt te hebben. De brandweer heeft een klem op de leiding gezet om de lekkage tijdelijk te stoppen. Enexis is inmiddels aan het graven om de leiding dicht te draaien. De gevolgen voor de omliggende bedrijven zijn niet duidelijk. Zeer waarschijnlijk zitten ze tijdelijk zonder gas.

Foto’s Arnold Roolvink

Lees ook

Vleesbingo bij Elckerlyc

LUTTENBERG – Dinsdagavond 28 januari vanaf 20.00 uur is er in Elckerlyc een vleesbingo. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.